Доставка и срокове

Добре дошли в www.truffles-bg.com

 


Ние ще Ви доставим висококачествени храни от световна гурме кухня.  Политика за ДоставкаПоради изисквания за температурен режим на съхранение на някой от нашите продукти, всички Поръчки се изпращат чрез Еконт Експрес, Спиди, DPD, DHL, TNT със срок на доставка 24/48 часа. Храните за който е необходим контролиран температурен режим ще бъде опаковани в специални хладилни кутии, поддържащи определена температура по време на транспортиране. 


Ние предлагаме икономични цени за доставка чрез сухопътен транспорт до почти всички Европейски страни.


Важно: Сухопътния транспорт има срок за доставка между 7 и 21 работни дни. Той е подходящ за транспортиране на храни с голям срок на годност./консервирани храни/. Не е подходящ за транспортитране на пресни и замразени трюфели. 


Ние предоставяме избор на клиента по отношение на вида транспорт. Клиента избира и носи отговорност за евентуални проблеми поради големия срок на доставка при избор на сухопътен транспорт, особенно касаещи се за пресни и замразени хранителни продукти.
Как се изчислява доставката?Цената за доставка се изчислява въз основа на действащата тарифа на съответната куриерска фирма на база тегло на пратката. Стойността на доставката се заплаща от клиента на куриерската фирма.


 

Заплащане на поръчката?Вие ще можете да заплатите направената поръчка чрез услугата наложен платеж на куриера или по банков път. Кога поръчката ми ще се достави?www.truffles-bg.com обработва всички поръчки за следващия ден, поръчка направена от Понеделник до Четвъртък, ще бъде доставена на следващия работен ден, без официални празници. Поръчка направена Петък, Събота и Неделя ще бъдете изпратена в понеделник.
Доставка за следващия ден е на разположение за поръчки, направени онлайн до 15 часа.
Как се доставя поръчката ?След като получим Вашата поръчка, ние внимателно я опаковаме и подготвяме за доставка ако е нужно използваме  специални транспортни кутии за да се гарантира необходимия температурен режим.Информация за проследяванеНомера за проследяване на информацията и движението на Вашата поръчка ще бъде изпратен по електронната поща на имейл адреса, който сте дали в поръчката си. Можете да се обадите +359 888 284092 или Email: info@truffles-bg.com, между 9 ч. и 17:00, за да разберете за статуса на Вашата поръчка.Телефон: +359 888 284 092 (от понеделник до петък от 11:00 до 17:00)